loodgieter

Voor al uw loodgieters klussen

Gaslekkage

Bije en gaslekkage is het nog belangrijker om snel en adequaat te handelen. Zodra u een gaslucht ruikt dient u alle ramen en deuren op te zetten, zodat het gas kan ontsnappen. Vervolgens is het zaak om de hoofdkraan voor het gas uit te zetten. Waar deze kraan zit verschilt per huis. Maar bij nieuwe woningen is dit vaak in de meterkast. Bel vervolgens een loodgieter om het lek op te sporen en ta laten maken. Met een druktest kan de loodgieter controleren of de lekkage verholpen is.

Loodgietersbedrijf

Een loodgietersbedrijf schakelt u in als u lekkages of verstoppingen heeft. Veel loodgietersbedrijven zijn speciaal ingericht om op deze spoedwerkzaamheden te kunnen inspelen. Andere loodgietersbedrijven richten zich meer op het grotere werk. Zoals het renoveren van een toilet of badkamer. Als u installatiewerk heeft, bel dan een loodgietersbedrijf.

Loodgieter

Een loodgieter is een allround vakman die u kan helpen bij nagenoeg alle klussen rondom uw waterleiding en sanitair. Veel loodgieters hebben echter zelfs een breder diensten aanbod. Loodgietersbedrijven doen ook vaak werk omtrent de verwarming en CV ketel. Ook rioleringswerk is een doorgewinterde loodgieter niet vreemd. Van installatie tot lekkages. Bel een installateur.
  • Loodgieter Den Haag Een Loodgieter is ook wel bekend onder de term installateur. Voor werk aan waterleidingen, CV leidingen of afvoeren in een loodgieter onmisbaar. Een loodgietersbedrijf neemt u al het werk voor wat betreft het sanitair uit handen.

Sanitair

Een loodgieter helpt u graag bij het plaatsen of repareren van het sanitair. Of u nu graag over wilt van een staande WC-pot naar een hangend toilet. Of een complete verbouwing van de badkamer wilt laten uitvoeren. Een loodgieter is onmisbaar. Ook voor advies over wat voor sanitair het beste bij u past kunt u een installateur inschakelen.

Afbeelding loodgieter

Loodgieter Den Haag

Lekkage

Een lekkage zit niemand op te wachten. Dit geeft altijd overlast. De mate ervan is afhankelijk van de locatie van de lekkage en de hevigheid ervan. Een lekkage aan een waterleiding kan veel problemen geven met waterschade. Tevens zal uw waterrekening hoger zijn dan anders. Een lekkage aan een afvoer geeft vaak een vieze rioollucht. De waterschade is meestal wel minder.